Radio 538 vervult in december wensen van luisteraars

In december laat Radio 538 ultieme dromen van luisteraars uitkomen. Via de website van de radiozender kan iedereen zijn persoonlijke kleine en grote wensen insturen, maar natuurlijk ook wensen voor anderen. De Beste Wensen van 538 is vanaf vandaag, maandag 5 december, tot en met vrijdag 16 december tussen 06.00 – 19.00 uur te horen op de radiozender.

Wensen

Een dag de persoonlijke assistent zijn van een artiest, een fotoshoot voor de cover van een magazine, bubbelen in een bad champagne of met je voetbalteam meetrainen met een topclub. De dj’s van 538 stellen van maandag 5 tot en met vrijdag 16 december alles in het werk om bijzondere wensen uit te laten komen.

Dromen waar maken

In 2014 maakte 538 ook opvallende dromen waar. Zo mocht Rianne in een bad vol bodylotion, liep luisteraar Bart een dagje mee bij 538, sprong Joris uit een vliegtuig en mocht Michelle borden en glazen kapot slaan.

Uitzendingen

De Beste Wensen van 538 is iedere werkdag van maandag 5 tot en met vrijdag 16 december tussen 06.00 en 19.00 uur te horen op Radio 538 en te volgen via de site van 538.

Wensen kunnen tot en met donderdag 15 december ingestuurd worden via de website van 538 en men maakt daarbij direct kans op kaarten voor 538Jingleball op 17 december in de Ziggo Dome. Meer informatie via de speciale site van Radio 538.

Radio 538 is landelijk te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Tweets:

2 reacties

  1. Graag zou ik dat hetnummer your love op de radio gedraaid wordt , als hobby zing ik, en zou het tof vinden als jullie hem draaien div keer . ik zou graag iets bekender willen worden hier door en mensen genieten van me stem ( Hoop ik )
    http://www.Aylon.nl

    Ik zing onder de naam Aylon ( Leo )

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.