Radio Rijnmond komt met podcast over voetbal

Radio Rijnmond heeft vandaag de eerste aflevering van een nieuwe podcast online gezet. De podcast wordt elke vrijdag online gezet en gaat over voetbal. Alle voetbalclubs uit de regio Rijnmond zoals Feyenoord, SPARTA, Excelsior en FC Dordrecht komen in de podcast die ongeveer een half uur duurt aan bod.

Eerste aflevering

Vandaag aflevering nummer één: met Ruud van Os, Sinclair Bischop, Dirk Beers en Cris Rolandus van RTV Rijnmond. Uiteraard veel aandacht voor de Europese uitschakeling van Feyenoord, een vooruitblik op Feyenoord – Excelsior én de start van de Keuken Kampioen Divisie. Sparta opent vrijdag bij FC Twente, FC Dordrecht ontvangt Helmond Sport.

Nog meer voetbal dus bij RTV Rijnmond, want over voetbal raken wij nooit uitgepraat.“, aldus de regionale radiozender. De eerste aflevering van de podcast vind je hier. De NOS kwam deze week ook al met een nieuwe podcast over voetbal.

Keuken Kampioen Divisie

Het radioprogramma Radio Rijnmond Sport zal naast de verrichtingen van de clubs uit Rijnmond in de Eredivisie ook aandacht besteden aan de verrichtingen van SPARTA en FC Dordrecht in de Keuken Kampioen Divisie. Deze divisie gaat vanavond van start.

Topper

Voor Sparta staat er meteen een topper op het programma in de Grolsch Veste tegen FC Twente en FC Dordrecht speelt de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. De radio-uitzending begint om 19.00 uur. Dennis Kranenburg doet verslag bij FC Twente-Sparta, Sander Verrips verzorgt het commentaar bij de wedstrijd van FC Dordrecht.

Beide duels zijn live te volgen via Radio Rijnmond. Radio Rijnmond is te beluisteren in de regio Rijnmond via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.