Returnwedstrijden Europa League op RTL7 en FOX Sports

voetbalVier Nederlandse clubs komen vanavond in actie in de returnwedstrijden van de play-offs Europa League. Feyenoord, PSV, FC Twente en PEC Zwolle vechten voor een plaats in de groepsfase. De wedstrijden zijn live te volgen via RTL7 en FOX Sports.

Feyenoord neemt het in de Kuip op tegen Zorja Loehansk uit Oekra├»ne. De Rotterdammers speelde de heenwedstrijd in Kiev 1-1 gelijk. Deze wedstrijd is vanavond 20.00 uur te zien bij FOX Sports Eredivisie 1. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur. Ook is de wedstrijd live te volgen via Radio Rijnmond. In extra uitzending van Radio Rijnmond Sport is de wedstrijd van Feyenoord live te volgen. Radio Rijnmond is te ontvangen via 93.4 MHz in een groot gedeelte van Zuid-Holland en wereldwijd via Internet.

PSV verdedigt op bezoek bij het Wit-Russische Sjachtar Salihorsk een voorsprong van 1-0. Deze wedstrijd is live te volgen via RTL7 en de website van RTL7. De wedstrijd begint om 19.00 uur, de voorbeschouwing rond 18.40 uur.

FC Twente moet voor eigen publiek winnen van Qarabag, na de 0-0 in Kazachstan. Deze wedstrijd is live te volgen via FOX Sports Eredivisie 3 en begint om 19.30 uur. De voorbeschouwing om 19.00 uur. PEC Zwolle hoopt op een stunt in de uitwedstrijd tegen Sparta Praag. Het eerste duel in Zwolle eindigde in 1-1. Deze wedstrijd is vanaf 20.45 uur live te volgen op RTL7 en de livestream van RTL7.