“Rob Stenders weg bij AVROTROS en middagprogramma NPO Radio 2”

DJ Rob Stenders vertrekt bij zijn omroep AVROTROS en verdwijnt daarmee ook uit de middagprogrammering van NPO Radio 2. Dit bericht De Telegraaf vandaag op haar website. Een woordvoerder van de omroep bevestigt het vertrek van de DJ.

BNN-VARA?

De Telegraaf heeft vernomen dat Rob Stenders verhuist naar de omroep BNN-VARA maar de omroep zelf wil daar niks over zeggen. Het tijdslot van Stenders, elke werkdag van 14.00 tot 16.00 uur op Radio 2, is van AVROTROS en die omroep staat die uren niet af aan een DJ van een andere omroep. Rob Stenders zelf is niet bereikbaar voor commentaar aldus De Telegraaf.

Opvolger

Het is nog niet duidelijk wie de opvolger wordt van Stenders in de middag op NPO Radio 2. “We maken later bekend wie dat is en welk programma hij of zij dan gaat presenteren.”, aldus de woordvoerder tegenover De Telegraaf. Ook de plek van Stenders vrijdagavondprogramma One Night Stenders (eveneens van AVROTROS op Radio 2) krijgt een andere invulling aldus De Telegraaf.

Middagprogramma

Stenders is sinds januari 2016 te horen op NPO Radio 2 met het middagprogramma ‘Stenders Platenbonanza’. Daarvoor was de DJ onder andere actief voor NPO 3FM, Radio Veronica, Yorin en KX Radio.

Sociale media: