RTL Lounge is de ‘zender van de maand’ bij KPN

In de maand juni is RTL Lounge de zogenaamde ‘zender van de maand’ bij aanbieder KPN. De zender is voor iedereen met Interactieve Televisie te zien via kanaal 42. Normaal maakt de zender onderdeel uit het van het aanvullende Pluspakket.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

RTL Lounge

In de maand juni is RTL Lounge de zender van de maand bij KPN en te zien via kanaal 42 voor elke abonnee met Interactieve Televisie. “RTL Lounge brengt 24 uur per dag de leukste binnen- en buitenlandse programma’s op het gebied van lifestyle en drama. Ook voor heerlijke soaps, reality- en dramaseries zit je bij RTL Lounge goed!“, aldus KPN.

Pluspakket

Afgelopen maand was OutTV de zender van de maand bij de aanbieder. De zender maakt nu weer exclusief onderdeel uit het van het aanvullende Pluspakket. Meer informatie hierover op de website van KPN.