RTL Nederland past wederom programmering RTL Z aan

RTL Nederland voert per 4 januari aanstaande wederom wijzigingen door in de avondprogrammering van de televisiezender RTL Z.

Z Today

Vanaf maandag 4 januari begint de doordeweekse avond een half uur eerder met ‘Z Today’ om 17.30 uur. Momenteel staat het programma RTL Z Nabeurs nog geprogrammeerd op dit tijdstip. Volgens een persbericht van RTL Nederland vormt ‘Z Today’ “de perfecte overgang tussen de dag- en avondprogrammering van de zender”.

Dragon’s Den

Om 18.30 uur is het tijd voor het Amerikaanse realityprogramma ‘Undercover Boss’ en om 19.30 uur volgt ‘Dragon’s Den’. In dit programma krijgen beginnende ondernemers de unieke kans hun droom waar te maken door hun plannen te presenteren aan een deskundige jury. Alleen in de allerbeste ideeën zal uiteindelijk geld worden geïnvesteerd. Om 20.30 uur zendt RTL Z zoals gebruikelijk een inspirerende documentaire uit in ‘Z Doc’, gevolgd door het dagelijks wisselende themaprogramma om 21.30 uur. De doordeweekse avond wordt om 22.00 uur afgesloten met ‘Van Liempt Live’.

“RTL Z gaat het nieuwe jaar aangescherpt van start met een aantal subtiele wijzigingen in de programmering om de kijker zo nog beter te bedienen.”, aldus RTL Nederland in een persbericht

Programmering

Het is de tweede keer in korte tijd dat de programmering van de financiële nieuwszender wordt aangepast. In november vond er ook al een wijziging in de avondprogrammering plaats. Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL Nederland, liet zich in november nog kritisch uit over de nieuwste televisiezender van RTL Nederland. De kijkcijfers van de zender vallen zeker in de avonduren tegen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.