RTL websites volledig vernieuwd

rtlnederlandVandaag lanceert RTL Digital Media haar volledig vernieuwde zender- en programmawebsites.

Hiermee kan de consument op elke website de functionaliteiten op dezelfde plek vinden aldus RTL Digital Media. Het nieuwe ontwerp past zich aan alle schermen aan: van desktop tot smartphone en iPad.

 

Patrick Klink, Manager Product Development RTL Nederland: “Met de nieuwe websites hebben we het fundament van het online RTL domein compleet vernieuwd. De voornaamste reden daarvoor is dat we ervaren dat programma-informatie niet langer alleen wordt bekeken op een desktop of laptop en daarom overzichtelijk moet zijn op alle schermen. Het tegelpatroon zorgt voor een visuele en gebruiksvriendelijke site, waarbij de functionaliteiten worden uitgelicht, die volgens onderzoek het belangrijkst zijn voor de consument. Op deze nieuwe basis kunnen we de komende jaren verder bouwen om ook optimaal in te spelen op de veranderende behoeftes van onze bezoekers.”

In eerste instantie gaan RTL.nl, de zenderwebsites van RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8 en een 100-tal standaard programmawebsites om naar de nieuwe omgeving. (Persbericht)