RTL’s Tour du Jour wellicht weer in Westland

afstandsbedieningHet is goed mogelijk dat het RTL-programma Tour du Jour de komende zomer tijdens de Tour de France  terugkeert op het Wilhelminaplein in Naaldwijk. Directeur Lars Flinkerbusch van Westland Marketing is in onderhandeling met RTL4  aldus de lokale omroep in het Westland.

 

“De intentie is er om het programma terug naar het Westland te halen”, zegt Flinkerbusch tegenover de lokale omroep WOS . “Maar áls dat gebeurt, wordt het wel heel anders. Alles wat we van vorige keer hebben geleerd, moeten we dan in de praktijk brengen.” Flinkerbusch doelt dan onder meer op de productmarketing voor Westlandse bedrijven in het programma. Dat kwam niet voldoende uit de verf. Nu zijn er ideeën om parallel aan de uitzendingen van Tour du Jour op RTL4, op RTL7 een ‘Westland Magazine’ uit te zenden.

Het Westlandse bedrijfsleven is volgens Flinkerbusch al positief. Eerder is met RTL4 afgesproken, dat de gemeente Westland als locatie het eerste recht heeft. De komende maanden moet blijken of Westland Marketing en RTL er samen uit komen. “Het gaat om veel geld, dus als we het doen, moeten we het wel goed doen”, aldus Flinkerbusch.