Rugby League Four Nations live bij RTL 7 en BBC

Vandaag begint de Rugby League Four Nations. Dit evenement is uitgebreid te volgen bij RTL 7 en de BBC. De eerste wedstrijd is vanavond.

Four Nations

Net als tijdens het WK van 2015 wordt ook de Four Nations gespeeld in het Verenigd Koninkrijk. Dit is hét toernooi waarbij de vier grootmachten, Australië (de huidige wereldkampioen), Engeland, Nieuw Zeeland (de huidige nummer één van de wereld) en Schotland, in een titanenstrijd gaan uitmaken wie echt de grootste is.

Zes stadions

Maar liefst zes stadions, waaronder het schitterende Olympisch Stadion in Londen, vormen het toneel voor het rugbyspektakel van 2016. De finale wordt op zondag 20 november gespeeld in één van de mooiste stadions die Engeland rijk is, het historische Anfield in Liverpool. In totaal staan er zeven wedstrijden op het programma verdeeld over drie weken.

RTL 7

Vanaf vrijdag 28 oktober keren de tackles, try’s, scrums en kicks weer terug bij RTL 7. Na het succesvolle WK van vorig jaar doet RTL 7 nu verslag van de Rugby League Four Nations. Het toernooi begint op vrijdag 28 oktober met de eerste krachtmeting tussen Australië en Schotland. Marcel Maijer en Jayjay Boske doen vanuit de RTL Sport studio verslag en voorzien de wedstrijden van hun analyses.

“Groot succes”

Marco Louwerens, zenderdirecteur RTL 7: “De Rugby World Cup in 2015 was voor RTL 7 een groot succes. In navolging daarvan hebben we gezocht naar een ander aansprekend toernooi. Dan kunnen we alleen maar trots zijn op het feit dat we nu Four Nations, één van de grootste rugbytoernooien, kunnen uitzenden. Ik verwacht spektakel!”

BBC

Ook publieke televisiezender BBC doet verslag van de Four Nations. De BBC doet live verslag van vijf wedstrijden van de Four Nations League via zowel BBC One als BBC Two. Het commentaar is in handen van Dave Woods, Jonathan Davies, Iestyn Harris en John Kear. Een overzicht van de uitzending van de BBC bij de Four Nations vind je op de website van de BBC.

Overzicht wedstrijden:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.