Seizoen 2 van The Grand Tour vanaf 8 december op Amazon Prime Video

De eerste aflevering van het tweede seizoen van het autoprogramma The Grand Tour is vanaf 8 december te zien op Amazon Prime Video. Wekelijks volgt een nieuwe aflevering met Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.

Trailer

Naast de bekendmaking van de lanceringsdatum is ook een nieuwe trailer beschikbaar voor een exclusieve preview van het tweede seizoen van The Grand Tour.

Richard Hammond

Een van de hoofdrolspelers in het autoprogramma, Richard Hammond, kwam onlangs nog in het nieuws door een zware crash tijdens de opnames voor het nieuwe seizoen van het programma.

Top Gear-trio

Het eerste seizoen van het autoprogramma ging vorig jaar november in première. Voor het autoprogramma The Grand Tour heeft Amazon het oude Top Gear-trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May binnengehaald. De heren hebben een contract voor drie jaar gesloten bij de videodienst.

Xbox

De streamingdienst heeft ook bekend gemaakt dat er een app beschikbaar is gekomen voor de Xbox van Microsoft. De app werkt op alle varianten van de Xbox One, ook op de Xbox One X die op 7 november uitkomt. Er waren al apps voor de videodienst voor smartphones, tablets en tv’s. Ondersteuning van Apple’s Apple TV is in de maak. Ondersteuning voor Google’s  Chromecast ontbreekt nog steeds bij de videodienst.

Beschikbaar

De dienst is sinds december vorig jaar beschikbaar in Nederland. Voor klanten in de nieuwe Prime Video regio’s – waaronder Nederland – is Prime Video automatisch beschikbaar voor een introductieprijs van €2,99 per maand voor de rest van 2017 en daarna voor €5,99 per maand.

Video: