SLAM! viert 250e aflevering The Boom Room met feest in Rotterdam

Op 23 maart wordt de 250e aflevering uitgezonden van het programma The Boom Room op SLAM!. Dit feit wordt gevierd met een feest in Rotterdam.

Grootste house en techno programma

Sinds de oprichting van SLAM! in 2005 lopen we altijd voorop en nooit achteraan. Het zaterdagavond programma The Boom Room is daar een schoolvoorbeeld van. Binnen vijf jaar is The Boom Room uitgegroeid tot het grootste House en Techno programma van Nederland!“, aldus de radiozender.

Gijs Alkemade

Elke zaterdagavond wordt in het programma de nieuwste house en techno muziek uitgezonden. Het programma wordt gepresenteerd door Gijs Alkemade. Voor de nieuwste releases wordt twee uur uitgetrokken door Jochem Hamerling, met gast optredens van internationale en nationale DJ’s zoals Boris Brejcha, Monkey Safari, Reinier Zonneveld en Eelke Kleijn.

250e

Op zaterdagavond 23 maart wordt de 250e aflevering van het programma uitgezonden op SLAM!. The Boom Room viert zowel op SLAM! als daarna in Toffler Rotterdam de 250e uitzending. “Een mijlpaal! Meer dan logisch dus om de grootste House en Techno DJ en producer van dit moment uit te nodigen: Sidney Charles. Jochem Hamerling opent de avond volgens onnavolgbaar Boom Room recept.“, aldus de radiozender.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de radiozender. The Boom Room is elke zaterdagavond te beluisteren via SLAM! tussen 19-00 uur. Online is The Boom Room ook te beluisteren als themazender. Daarnaast is het programma beschikbaar als podcast.