Startschot olympisch schaatsseizoen bij de NOS met NK Afstanden

Vandaag begint bij de NOS het schaatsseizoen met het NK Afstanden in Heerenveen. De NOS doet dit schaatsseizoen verslag van veel wedstrijden.

KPN NK Afstanden

De NOS doet komend weekend uitgebreid verslag van de KPN NK Afstanden in Heerenveen. Op de website van de NOS met een livestream en live-uitzendingen op vrijdagavond op NPO 3 en zaterdag- en zondagmiddag op NPO 1. De presentatie is in handen van Dione de Graaff.

Het analistenteam bestaat uit Erben Wennemars, Rintje Ritsma en Mark Tuitert. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van de vaste ‘schaatsstemmen’ Erik van Dijk, Herbert Dijkstra en Martin Hersman.

NPO Radio 1

De luisteraars van NPO Radio 1 worden via flitsen in de lopende programmering en in de reguliere uitzendingen van NOS Langs de Lijn op de hoogte gehouden van de verrichtingen in Thialf. Het radiocommentaar is afkomstig van Sebastiaan Timmerman en Steven Dalebout.

Schaatsseizoen bij de NOS

De schaatsliefhebber zit deze winter goed bij de NOS. Naast de KPN NK Afstanden in Heerenveen zijn alle grote schaatstoernooien bij de NOS te volgen. De World Cups, het Olympisch kwalificatietoernooi in Heerenveen, WK sprint in Changchun, uiteraard de Olympische Winterspelen in Pyeongchang en de afsluiter in Amsterdam: de WK Allround.