Top 2000

Stemmen op Top 2000 van NPO Radio 2 weer mogelijk

Er kan weer gestemd worden op de Top 2000 van NPO Radio 2. Vandaag is de Top 2000 Stemweek van start gegaan.

Stemweek

De NPO Radio 2-dj’s gaven vanochtend samen met de inwoners van Beilen het startschot voor de Top 2000 Stemweek. Een speciale ‘Stembus’ rijdt de hele week door het land om stemmen op te halen. Luisteraars kunnen tot en met vrijdag 8 december 20.00 uur hun muzieklijstjes inleveren. De top 3 van de ‘lijst der lijsten’ wordt ’s avonds tijdens een speciaal concert bekend gemaakt.

Stemweek

Een week lang kan iedereen op zijn mooiste nummers en meest dierbare herinneringen stemmen via de website van de radiozender of de NPO Radio 2-app.

Stembus

De Top 2000 Stembus rijdt de hele week kriskras door het land van Texel tot Sittard en van Brielle tot Ysbrechtum. Gerard Ekdom (BNNVARA) en Wouter van der Goes (KRO-NCRV) zijn elke werkdag vanaf een andere locatie te horen vanuit de bus. Paul Rabbering (KRO-NCRV) en Frank van ’t Hof (BNNVARA) zenden zaterdag uit vanuit Winschoten en zondag vanuit Middelburg. Op vrijdag 8 december komt de bus aan in Amsterdam waar het Helden van de Top 2000 concert die avond is.

Luisteren

De lijst is van eerste kerstdag tot en met oudejaarsavond te horen op NPO Radio 2. De NTR verzorgt diverse televisie-uitzendingen rond ‘de lijst der lijsten’.Het publiek kan de lijst live beleven in het Top 2000 Café bij Beeld en Geluid in Hilversum. Kaartjes hiervoor in de voorverkoop zijn al uitverkocht.

Sociale media: