Stephan Bouwman van start met nieuwe middagshow Qmusic

Stephan Bouwman presenteert vanaf vandaag, maandag 9 januari de nieuwe middagshow van Qmusic, die iedere werkdag te horen is tussen 16.00 en 19.00 uur. In 2015 won Stephan Q-college, het opleidingsinstituut van Qmusic voor nieuw talent.

Van weekend naar de werkweek

Stephan Bouwman was de afgelopen tijd op Qmusic te horen in het weekend tussen 21.00 en 00.00 uur. Nog geen twee jaar na het winnen van Q-college, maakt hij de overstap naar de middag. Kimberley Klaver wordt de co-host van Bouwman in de middag van Qmusic. Klaver is een actrice die onder andere speelde in ‘Verliefd op Ibiza’, ‘Flikken Maastricht’ en ‘Voetbalvrouwen’.

“Te gek”

Stephan Bouwman is enthousiast: “Het is te gek om een show te mogen maken waarin de twee mooiste elementen van radio centraal staan: muziek en luisteraars. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met hen een mooi avontuur tegemoet te gaan.”

The Voice

“De muzikaliteit van Stephan, die hij op dit moment al laat zien tijdens zijn deelname aan The Voice, komt ook terug in zijn energieke show.”, aldus de radiozender in een persbericht. Overigens is de DJ afgelopen vrijdag tijdens de “knock-out” ronde wel uitgeschakeld in deze talentenshow.

Luisteren

Qmusic is in vrijwel heel Nederland te ontvangen via de FM en DAB, alle (digitale) radiopakketten en is wereldwijd te beluisteren via Internet.

Tweets:

Video: