Stingray Music in digitale standaardpakket bij Delta

Per 1 augustus maakt Stingray Music onderdeel uit van het digitale standaardpakket bij kabelaar Delta. Momenteel is het pakket met non-stop muziekkanalen alleen nog te beluisteren voor abonnees van het pluspakket bij de kabelaar uit Zeeland. Per 1 augustus wordt wel de prijs voor het standaardpakket verhoogd van 17,75 euro naar 18,50 euro per maand.

Stingray Music

Stingray Music bestaat uit 50 digitale radiozenders met diverse thema’s: van Peuter- en kleuterliedjes tot Nederpop. Stingray Music is te vinden vanaf kanaal 940 op de digitale ontvanger bij Delta Digitale televisie. Stingray Music is per 1 april ontstaan na de samenvoeging van de digitale themakanalen van Music Choice en XLnt Radio.

Erotiekpakket

Delta Digitale televisie is onlangs ook gestart met een nieuw digitale themapakket: het Erotiekpakket. Voor 12,50 euro per maand kan er gekeken worden naar de erotiekzenders Brazzers TV Europe (kanaal 752), PassieXXX (kanaal 753), Dusk Deluxe (kanaal 754), Hustler TV (kanaal 755) en Meiden van Holland Hard (kanaal 756). Door de lancering van het Erotiekpakket zal Brazzers TV Europe per 4 augustus niet meer in het Pluspakket en het Totaalpakket worden doorgegeven. Playboy TV blijft wel onderdeel uitmken van het digitale standaardpakket en The Adult Channel blijft onderdeel van het Pluspakket bij de kabelaar.

Winnaar Providermonitor Consumentenbond

Delta kabel kwam onlangs uit winnaar uit de bus bij de providermonitor van de Consumentenbond. Delta TV scoort als beste bij het onderdeel digitale televisie en scoort op dit gebied een 8,2 aldus de Cossumentenbond. De lijst wordt periodiek gemaakt door de Cosumentenbond en is een ranglijst van internet, televisie en telefonie op basis van klanttevredenheid en storingen. De resultaten gaan over een periode van 6 maanden. In de providermonitor van juni scoort ZeelandNet/DELTA gemiddeld een 7,8.