T-Mobile start doorgifte One World TV

T-Mobile geeft in de maand juli de nieuwe tv-zender One World TV door als Zender van de Maand via haar digitale televisiepakket.

Tomorrowland

De muziekzender One World TV staat deze zomer in het teken van het populaire festival Tomorrowland waar veel Nederlandse en Belgische dj’s draaien. Vanaf 1 juli worden hoogtepunten van eerdere edities uitgezonden en van 14 juli tot en met 3 augustus liveoptredens van editie 2022. En buiten de weekenden worden er exclusieve optredens en interviews vanuit de One World Radio studio uitgezonden. De zender is te zien via kanaal 18.

Nieuwe televisiezender

One World TV is een nieuwe televisiezender van het bedrijf Dutchess Media in samenwerking met de organisatie achter Tomorrowland. Het festival Tomorrowland wordt elk jaar georganiseerd in België en is inmiddels één van de grootste dancefestivals ter wereld. De content van de nieuwe televisiezender is volgens een persbericht van de nieuwe tv-zender te zien voor klanten van Ziggo, Samsung TV Plus, DELTA, Caiway, T-Mobile en Tele2. DELTA en Caiway geven de zender tijdelijk door via kanaal 999.

Radiozender

Het festival is naast een televisiezender ook actief met een een radiozender: One World Radio Tomorrowland. Deze radiozender is in onder andere Nederland en België te beluisteren via DAB+. Onlangs is bekend geworden dat ook in delen van Engeland de radiozender gaat uitzenden via de digitale ether (DAB). In Spanje zal de zender te beluisteren zijn via FM op de eilanden Mallorca en Ibiza. Wereldwijd is de radiozender te beluisteren via Internet.