Televisiezender VICELAND ook te zien via KPN en T-Mobile Thuis

Televisiezender VICELAND is vanaf vandaag, woensdag 18 juli, ook te zien voor alle KPN en T-Mobile abonnees. De tv-zender van VICE was al beschikbaar voor Ziggo en Caiway abonnees.

Uitbreiding

De zender is per vandaag te zien via het televisiepakket van T-Mobile Thuis op kanaal 26 en bij KPN Interactieve Televisie (alsmede het televisie-aanbod van Telfort en XS4ALL) op kanaal 37. Hiermee is de zender sinds de lancering vorig jaar nu voor bijna heel Nederland beschikbaar.

Nagenoeg landelijk bereik

Stefan Tieleman, General Manager VICELAND, voegt toe: “Met de toevoeging van T-Mobile en KPN hebben we nagenoeg volledige distributie en markeert dit de volgende stap in het volwassen worden van onze tv-zender. Wij zijn trots dat we sinds de lancering vorig jaar inmiddels een plek hebben kunnen veroveren in de huiskamers van miljoenen Nederlanders.

Gestart bij Ziggo

Televisiezender VICELAND ging op 1 maart 2017 exclusief van start via aanbieder Ziggo. De zender die zich op vooral jonge mensen die steeds minder televisie kijken (16-39 jarigen) en is bekend van haar website waarin ze op een onafhankelijke en originele, maar wel journalistieke wijze zowel maatschappelijke als typische jongerenonderwerpen uit de hele wereld aandacht geeft. Daarbij komt ook muziek, eten, kunst, seks, drugs, mode, film, sport en technologie aan de orde.
Sinds juni vorig jaar is de zender ook te zien via CAIWAY.

Videoland

Een gedeelte van het aanbod van VICE is ook te zien via de streamingdienst Videoland. Het gaat om documentaires als ‘Tokyayo’, ‘Noisey Brussel’, ‘Christina Curry – In Real Life’, ‘Rico Verhoeven – Vader, Vechtmachine en Wereldkampioen’, ‘Too young to die’ en ‘Ajax- Feyenoord, Achter de rivaliteit’. Daarnaast zijn er zes afleveringen te zien van de serie The Therapist.