Timur Perlin na 8 jaar weg bij NPO 3FM

DJ Timur Perlin heeft vanmiddag bekend gemaakt dat hij de publieke radiozender NPO 3FM gaat verlaten. De DJ gaat niet aan de slag bij een andere radiozender, hij stopt met radiomaken. Vanmorgen kwam dagblad de Telegraaf al met geruchten over het mogelijk stoppen van de DJ op de publieke radiozender.

Wat anders doen

Na 8 jaar 3FM wil ik weer eens wat anders doen. Wat was heel lang de grote vraag, totdat ik deze zomer merkte hoe gelukkig ik werd van helemaal niks doen: gewoon een beetje flierefluiten. En dat is wat ik het komend jaar, misschien langer, ga doen: beetje lummelen, hangen, in een strandbar werken, bergwandelen, en als het mee zit garnalen vissen.”, aldus Perlin vandaag op NPO 3FM.

Mama Appelsap

Acht jaar geleden begon Timur bij 3FM. Hij introduceerde hilarische items als ‘Flirt Je Stijf’ en natuurlijk ‘Mama Appelsap’, zat in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request 2011 in Leiden “en heeft ons eindeloos laten lachen om de flauwe grappen tussen hem en Rámon in Superrradio. Timur, we gaan je missen!“, aldus de publieke jongerenzender op haar website.

Rámon Verkoeijen

Superrradio is het allerleukste radioprogramma dat ik ooit heb gemaakt, bij de allerleukste zender, met de allerleukste collega’s van Nederland. Man, wat ga ik dat wel missen!“, aldus de DJ. Verdere details over wanneer hij vertrekt en wat dit betekent voor het programma Superrradio zijn nog niet bekend.Het is nog onduidelijk van zijn radiocollega Rámon Verkoeijen gaat doen in de toekomst.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.