“Timur Perlin vertrekt bij NPO 3FM en stopt met radiomaken”

Volgens dagblad De Telegraaf vertrekt DJ Timur Perlin vertrekt bij de publieke radiozender NPO 3FM. De dagblad heeft dit vernomen uit “goed ingevoerde bronnen.” Volgens de krant wil de DJ helemaal stoppen met radiomaken.

Superradio

Timur Perlin presenteert nu samen met Rámon Verkoeijen elke werkdag het lunchprogramma Superradio van 12.00 tot 14.00 uur. Of Rámon Verkoeijen alleen doorgaat, is nog niet duidelijk volgens de krant.

Beelen vertrekt uit de ochtend

Maandag werd bekend gemaakt dat ochtend-DJ Giel Beelen stopt met zijn radioprogramma bij de publieke jongerenzender. Domien Verschuuren wordt genoemd als opvolger voor zijn radioprogramma. Zenderbaas Basyl de Groot is momenteel achter de schermen druk bezig om een nieuwe programmering samen te stellen voor de radiozender. De luistercijfers van NPO 3FM laten al enige maanden een dalende lijn zien. Ook in de laatste meting van de luistercijfers moet de radiozender weer marktaandeel inleveren.

NPO Radio 2

Volgens de Telegraaf staan er ook bij de publieke radiozender NPO Radio 2 veranderingen op stapel. Wouter van der Goes gaat volgens de krant tussen 18.00 – 20.00 uur presenteren. Momenteel is daar nog Bert Haandrikman te horen. Wie het tijdslot van Van der Goes gaat overnemen (16-18 uur) is niet bekend. Deze week werd wel officieel bekend dat Hans Schiffers NPO Radio 2 inruilt voor NPO Radio 5.

De NPO wil niks kwijt over de geruchten van het dagblad.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.