Perlin krijgt programma op Radio 2, Kees Boonman weg bij AVROTROS

Timur Perlin krijgt vanaf volgend jaar een programma op NPO Radio 2. De DJ zal elke zaterdag en zondag te horen zijn tussen 6-9 uur.

‘Timur en het weekend’

Timur Perlin is vanaf 6 januari op zaterdag- en zondagochtend van 6.00 tot 9.00 uur te horen bij BNNVARA op NPO Radio 2 met het programma “Timur en het Weekend”.

“Magneetkracht”

Timur: “Het afgelopen vrije jaar heb ik kunnen reizen en flierefluiten, maar de radio bleef een constante magneetkracht op me uitoefenen. Nadat ik al wat ontzettend leuke programma’s heb kunnen presenteren voor NPO Radio 2, heb ik nu heel veel zin om op vaste basis ook de ochtenduren in het weekend voor mijn rekening te nemen. Hoera. Hoera. Driewerf hoera!

3FM

Timur was sinds 2003 te horen op NPO 3FM, waar hij vanaf 2009 een radioduo vormde met Rámon Verkoeijen. Hij bedacht radio-items als ‘Mama Appelsap’ en ‘Flirt Je Stijf’ en nam in 2011 plaats in het Glazen Huis in Leiden, samen met Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg. Eind 2016 nam hij afscheid van 3FM om ‘een tijdje te gaan flierefluiten’.

Kees Boonman weg bij AVROTROS

Presentator Kees Boonman vertrekt op zijn beurt bij omroep AVROTROS. Hij werkte jarenlang mee aan het programma Kamerbreed op NPO Radio 1. Het politieke programma op zaterdagmiddag maakt plaats voor een nieuwe talkshow van de AVROTROS, met Jort Kelder als presentator.

Na zijn laatste uitzending aanstaande zaterdag van het politieke radioprogramma Kamerbreed vertrekt presentator Boonman (63) bij de omroep. Wat hij gaat doen, is nog niet bekend. “De wereld ligt open”, aldus Kees Boonman tegenover NPO Radio 1