Tomorrowland te volgen via Radio 538 en Studio Brussel

Het dancefestival Tomorrowland  is de komende twee weekeinden te volgen via Radio 538 en VRT Studio Brussel.

Festival

Vanaf vrijdag is het Belgische Boom weer het centrum van de wereldwijde dancemuziek. Het thema van dit jaar is ‘The Book of Wisdom: The Return’ . Meer dan 1.000 artiesten, verspreid over de twee weekends, zullen er op de 17 podia hun opwachting maken. Het festival is te volgen via Studio Brussel en Radio 538.

Studio Brussel

De Vlaamse publieke radiozender Studio Brussel pakt de komende twee weekeinden uitgebreid uit in het Belgische Boom. “Dankzij Studio Brussel hoef jij niets te missen van de allerbeste dj-sets, interviews en sfeerverslagen.”, aldus de radiozender. De radiozender is in delen van Zuid Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, landelijk via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio 538

Ook Radio 538 is aanwezig in België. Radio 538 doet als enige Nederlandse radiozender on air, via 538.nl en TV 538 uitgebreid verslag van Tomorrowland. Komend weekeinde zendt de radiozender elke dag uit van 18.00 – 01.00 uur vanaf Tomorrowland. Op TV 538 (kanaal 538) kan er live worden meegekeken in de studio tijdens de uitzendingen en zijn dj-sets en exclusieve interviews te zien. Luisteren via Internet kan hier.

One World Radio

Tomorrowland beschikt ook over haar eigen radiozender: One World Radio. Deze radiozender is in Vlaanderen en delen van Zuid-Nederland tijdelijk te ontvangen via DAB+. Wereldwijd is de radiozender te beluisteren via Internet.