Top Serious Request gestart op NPO 3FM

Gisteravond direct na de slotavond van 3FM Serious Request in Heerlen is op 3FM de Top Serious Request van start gegaan. Tot oudejaarsdag 18.00 uur draaien de 3FM dj’s non stop de meest aangevraagde tracks uit het Glazen Huis. Luisteraars horen tot het einde van het jaar de platen die de Domien, Giel en Paul door de zware nachten heen sleepten, tot tranen roerden en lieten dansen door het Glazen Huis.

Meer dan 7 miljoen euro opgehaald

3FM Serious Request heeft in totaal 7.562.985 euro opgeleverd. Dat is veel minder dan voorgaande edities van de acrie. Vorig jaar werd er in totaal 12 miljoen euro opgehaald. In 2013 bracht de jaarlijkse goededoelenactie ruim 12,3 miljoen euro op. Dat het bedrag van ruim 7,5 miljoen geen record is, vinden de dj’s niet zo belangrijk. “We hebben het over mensen die we kunnen helpen, niet over records.Het hele idee van dat record is meer het idee van de buitenwereld dan van ons. We roepen al jaren dat Serious Request geen wedstrijd is. Met 7,5 miljoen euro kunnen we zo ongelooflijk veel mensen helpen.” benadrukt Domien Verschuuren tegenover de website 1Limburg.

In 2016 bouwt de publieke jongerenzender zijn bekende Glazen Huis in de week voor kerst op in Breda. Op de digitale themazender NPO 101 is vanaf 1e Kerstdag (16.00 uur) de gehele periode van 3FM Serious Request nogmaals integraal te zien.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.