Topper PSV-Feyenoord live te volgen op radio en televisie

De voetbalwedstrijd PSV-Feyenoord is vanmiddag live te volgen op radio en televisie. De wedstrijd begint om 16.45 uur.

Ranglijst

Op de ranglijst aan het begin van deze nieuwe speelronde staat Feyenoord uit Rotterdam op de 1e positie en PSV op 6e positie met een verschil van 3 punten na 4 gespeelde spelronden. De club uit Eindhoven kan vanmiddag belangrijke punten binnenhalen door te winnen van Feyenoord.

Het is voor Feyenoord belangrijk om goed resultaat te behalen na de grote verliespartij in de Champions League van afgelopen woensdag. De wedstrijd begint vanmiddag om 16.45 uur in Eindhoven.

FOX Sports

De wedstrijd PSV-Feyenoord is live te volgen op FOX Sports 1 en 5. Op FOX Sports 5 is ook de voorbeschouwing te zien op de wedstrijd. Om 14.30 uur is op FOX Sports 1 ook nog de klassieker ADO Den Haag-Ajax te zien.

NPO Radio 1

De wedstrijd PSV-Feyenoord is ook live te volgen via NPO Radio 1 in het programma NOS Langs de Lijn. Het commentaar vanuit Eindhoven is in handen van Arman Avsaroglu en Frank Wielaard. NPO Radio 1 is in heel Nederland te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

Ook de regionale omroep Radio Rijnmond doet live verslag van de wedstrijd PSV-Feyenoord in een uitzending van Radio Rijnmond Sport. Dennis van Eersel en Sinclair Bisschop doen het verslag vanuit Eindhoven. Radio Rijnmond is in de regio Zuid-Holland te ontvangen via FM, DAB+, landelijk via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.