TT Assen live te volgen op radio en televisie

Vandaag vindt op het TT-circuit in Assen de TT Assen plaats. De motorraces in de diverse Moto-klassen zijn live te volgen op radio en televisie.

Er worden vandaag diverse motorraces afgewerkt in Assen. De Moto3 bijt om 11.00 uur het spits af, om 13.00 uur gevolgd door de MotoGP en om 14.30 uur is het de beurt aan de Moto2. Eurosport

NOS

De NOS is vandaag live aanwezig bij de diverse races op het circuit in Assen. De grote zondagse uitzending van NOS Studio Sport komt grotendeels vanuit Assen, met een rechtstreeks verslag van de Moto3, de MotoGP en de Moto2.

Presentator Sjoerd van Ramshorst en analyticus (en oud-coureur) Jurgen van den Goorbergh ontvangen op het TT-circuit gasten uit de motorsport. Centraal staat het live verslag van de races, met commentaar van Hans van Loozenoord. De uitzending is vanaf 10.45 uur te zien op NPO 1. Een uitgebreide samenvatting van de TT Assen is te zien in de avonduitzending van NOS Studio Sport (vanaf 19.00 uur).

Eurosport

Ook sportzender Eurosport is vandaag aanwezig in Assen. De uitzending op de sportzender Eurosport 1 begint vandaag al om 9 uur met de vrije trainingen. Het commentaar bij de beelden van de Moto GP komt van Frank Weeink en oud-coureur Kervin Bos.

Samantha van Wijk presenteert de televisie-uitzendingen vanaf het circuit in Assen. Verder nemen Diederick de Vries en Patrick van den Goorbergh het commentaar bij de Moto 2 en Moto 3 voor hun rekening.

NPO Radio 1

Ook NPO Radio 1 biedt ruim baan aan de TT: Sebastiaan Timmerman en Ragnar Niemeijer doen live verslag in NOS Langs de Lijn. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: