Danceprogramma Turbulentie niet op Fresh FM wel op Internet

Het populaire danceprogramma Turbulentie is tijdelijk niet te horen op Fresh FM, het programma is wel te horen via de onlineradiozender Havenstad Radio.

Problemen Fresh FM

Turbulentie is normaal elke vrijdagavond te horen bij Fresh FM tussen 18.00 en 21.00 uur met met DJ’s Mark van Dale en Erwin van der Bliek. Door de problemen die de radiozender momenteel heeft met de muziekrechtenorganisaties Buma/Stemra en SENA zendt Fresh FM een aangepast muziekformat en programmering uit. Het radioprogramma Turbulentie kan daardoor niet worden uitgezonden op Fresh FM.

StadsRadio Rotterdam

Turbulentie is een zeer populaire radioprogramma dat al sinds 1992 op de radio is te horen. Het programma begon destijds bij StadsRadio Rotterdam. Het programma is daarna te horen geweest op diverse andere radiozenders waaronder Open Rotterdam. Sinds juli 2015 is het programma te horen bij Fresh FM.

Havenstad Radio

De radiomakers van het programma hebben besloten om het programma tijdelijk uit te zenden via Internet. Vanaf vanavond is Turbulentie te horen via de online radiozender Havenstad RadioVanaf vanavond wijkt het programma echter uit naar het Internet.  “Hoe lang dat gaat duren of is dat voor altijd dat weten wij dus niet.”, aldus de makers op hun Facebook-pagina. Op Havenstad Radio is het programma voorlopig elke vrijdagavond te horen tussen 18.00 en 01.00 uur.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.