UEFA Europa League: Schalke 04-Ajax live op radio en televisie

De return van de kwartfinale-wedstrijd in de UEFA Europa League tussen Schalke 04 en Ajax is vanavond live te volgen op radio, televisie en Internet.

Kwartfinale

Ajax boekte vorige week in de eigen Amsterdam Arena een 2-0 overwinning op de Duitse club uit de Bundesliga. Dit is een goede uitgangspositie voor een plek in de halve finale van de Europa League. De club uit Amsterdam speelt vanavond vanaf 21.05 uur in het stadion van Schalke 04: de Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

RTL 7

RTL 7 zendt de wedstrijd tussen Schalke 04 en Ajax vanavond live uit. De voorbeschouwing op de mannenzender begint om 20.25 uur. Na afloop van de wedstrijd is er een uitgebreide nabeschouwing en zijn er ook samenvattingen te zien van de andere kwartfinale-wedstrijden. De analyses zijn vanavond in handen van Rene van der Gijp en Aad de Mos, de presentatie is in handen van Wilfred Genee. Via internet is de wedstrijd te volgen via een livestream.

FOX Sports

Op FOX Sports is vanaf 20.00 uur het zogenaamde schakelprogramma Studio Europa League te zien met daarin alle hoogtepunten van de kwartfinale-wedstrijden die vandaag gespeeld worden in de UEFA Europa League. Daarnaast zendt de betaalzender alle wedstrijden in de kwartfinale van de Europa League live uit waaronder de wedstrijd van Ajax.

NPO Radio 1

Op de radio is het duel tussen Ajax en Schalke’04 live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Het verslag vanuit Gelsenkirchen is in handen van Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.