UEFA Supercup: Liverpool-Chelsea live op radio en televisie

Vanavond wordt de wedstrijd om de UEFA Supercup gespeeld tussen Liverpool en Chelsea. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Supercup

De UEFA Super Cup is de jaarlijkse door de UEFA georganiseerde voetbalwedstrijd tussen de winnaars van de UEFA Champions League en de UEFA Europa League. Dit jaar gaat de strijd tussen de Engelse clubs Liverpool en Chelsea. De wedstrijd wordt vanavond gespeeld in het Vodafone Park in Turkse Istanboel. De wedstrijd begint om 21.00 uur

Veronica

De wedstrijd om de Supercup is vanavond live te zien op Veronica. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur en de wedstrijd zelf om 21.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de televisiezender.

Ziggo Sport

De wedstrijd om de UEFA Supercup 2019 is ook live te volgen via Ziggo Sport en betaalzender Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport is zonder meerkosten te bekijken voor alle abonnees van kabelaar Ziggo.

De gratis sportzender Ziggo Sport zal ook komend seizoen voetbal uit de groepsfase van de UEFA Champions League gaan uitzenden.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen in het programma Langs de Lijn en omstreken op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.