Uitgebreid aandacht voor North Sea Jazz bij NPO

ntrDe publieke omroep doet dit jaar weer uitvoerig verslag van het North Sea Jazz Festival, op 12, 13 en 14 juli in Rotterdam. Het festival is live te volgen op radio, televisie, internet en het digitale tv-kanaal Cultura24.

Radio: Radio 6 Soul & Jazz en 3FM
Radio 6 Soul & Jazz is het hele weekend live te horen vanaf het festival. Talloze live concerten van onder andere Michiel Borstlap, Santana, Lianne La Havas, Caro Emerald, Gregory Porter, Chick Corea, The Roots, Sting, Charles Bradley en Marcus Miller worden afgewisseld met sfeerverslagen, specials en interviews met de artiesten. 3FM is ook aanwezig en live te horen vanaf het festival op vrijdag 12 en zondag 14 juli.

Televisie
Op Nederland 3 doet de NTR op zaterdag en zondag verslag van de hoogtepunten, afgewisseld met korte reportages en interviews. De presentatie is in handen van Sylvana Simons, Winfried Baijens en Andrew Makkinga. Cultura24 zendt op 13 en 14 juli vanaf 18.00 uur concerten uit. Cultura24 staat overigens al vanaf zondag 7 juli geheel in het teken van de North Sea Jazz-voorpret.

Alle info over de uitzendtijden en uitgelichte artiesten vind je op de pagina ntr.nl/souljazz