Veel kanaalwijzigingen bij Interactieve Televisie van KPN

Door het toevoegen van een aantal nieuwe televisiezenders bij de dienst Interactieve Televisie van KPN worden er door de aanbieder een aantal kanaalnummers van bestaande televisiezenders aangepast.

Aanbod

Het basispakket van KPN’s Interactieve Televisie is deze week uitgebreid met FOX Sports 1 (kanaal 14), Dreamworks (kanaal 23) en de Vlaamse kookzender Njam! (kanaal 39). Door de komst van deze nieuwe zenders krijgen bestaande zenders als FOX, CNN en National Geographic een nieuw voorkeurspositie bij Interactieve Televisie.

Wijzigingen

Door de komst van FOX Sports 1 op kanaal 14 verhuist FOX naar kanaal 16. National Geographic verhuist van kanaal 16 naar kanaal 18. Disney Channel wordt op haar beurt verplaatst van kanaal 18 naar kanaal 28. De Zender van de Maand wordt door KPN verplaatst van kanaal 28 naar kanaal 42. Al Jazeera verhuist op haar beurt weer van kanaal 42 naar kanaal 63.

De Vlaamse kookzender Njam! is vanaf nu te vinden op kanaal 39. CNN is vanaf nu niet meer te vinden op kanaal 39 maar op kanaal 61. Door de komst van Dreamworks op kanaal 23 wordt de zender ‘Beleef KPN’ verplaatst naar kanaal 41. Euronews wordt verplaatst naar kanaal 62.

Een actueel overzicht van het televisie-aanbod via KPN Interactieve Televisie is te vinden via de website van KPN.