Vlaamse kookzender njam! vanaf 23 juli exclusief te zien bij KPN

KPN gaat vanaf 23 juli het Vlaamse kookkanaal njam! doorgeven aan haar klanten met Interactieve Televisie. KPN is de eerste aanbieder in Nederland die de zender gaat doorgeven. Njam! zal te zien zijn in kanaal 39 van het basispakket van Interactieve Televisie.

Studio 100

Njam! is een Vlaamse digitale themazender die op 1 december 2010 van start ging. De zender werd opgericht door Peter Goossens en het productiebedrijf Studio 100 van Hans Bourlon en Gert Verhulst.

“Verheugd”

We zijn zeer verheugd om klanten een nieuwe kookzender te kunnen aanbieden die inspeelt op de groeiende populariteit van culinaire programma’s,” aldus Stijn Nuijten, Marketing Directeur consumentenmarkt en verantwoordelijk voor TV bij KPN.

24 Kitchen

Eerst zag het er naar uit dat klanten van KPN het vanaf juli moesten doen zonder kookzender aangezien de doorgifte van 24Kitchen onzeker was geworden. Uiteindelijk zijn KPN en de eigenaar van 24Kitchen, Disney/FOX Networks Group toch tot overeenstemming gekomen.

40UP Radio

Eerder deze week werd er ook al een uitbreiding van het aanbod bij KPN’s Interactieve Televisie gemeld. De radiozender 40UP Radio is toegevoegd aan het digitale radio-aanbod bij de aanbieder. De zender vervangt Pinguin Radio dat eerder haar uitzendingen via KPN had stopgezet.

Website

Meer informatie over de Vlaamse kookzender vind je hier. Daarnaast beschikt de televisiezender over een uitgebreid YouTube-kanaal.