Zenders FOX Networks Group blijven beschikbaar voor KPN klanten

De zenders van Disney/FOX Networks Group blijven ook na 1 juni beschikbaar voor de klanten van KPN, Telfort en XS4ALL. Hierdoor blijven populaire televisiezenders als National Geographic en 24Kitchen beschikbaar voor klanten van de genoemde aanbieders.

Conflict

Door een conflict tussen de eigenaar van de televisiezenders FOX TV, National Geographic, Disney Channel, 24Kitchen, BabyTV en NatGeoWild en KPN zag het er naar uit dat de zenders per 1 juni aanstaande bij KPN op zwart zouden gaan. Veel klanten gaven aan boos te zijn over het besluit van KPN om de zenders te schrappen.

Akkoord

De onderhandelingen tussen KPN en FOX Networks Group bleven in de achtergrond doorgaan. Uiteindelijk is er toch overeenstemming bereikt tussen de beide partijen en blijven de zenders dus beschikbaar.

Aanbod

KPN maakt zich altijd hard voor het beste TV-aanbod voor zijn klanten. Daarbij zijn we ook afhankelijk van de afspraken die we kunnen maken met content partijen. Ook met Disney en FOX Networks Group hebben we de afgelopen tijd gesprekken gevoerd en we zijn verheugd klanten nu te kunnen informeren dat de zenders beschikbaar blijven.“, aldus de aanbieder in een persbericht.

Wijzigingen

Per 1 juni vinden er nog wel een aantal zenderwijzigingen plaats bij KPN. Meer informatie hierover via de website van KPN.