Veronica brengt eerste UFC-gevecht live via Internet

Veronica gaat op 19 januari het eerste UFC-gevecht live uitzenden via haar website. Via haar lineaire televisiekanaal is het gevecht op 21 januari te zien.

Partnerschap

Vandaag hebben Veronica en UFC een partnerschap gesloten. Het partnerschap bestaat uit alle live UFC-evenementen en meer dan 100 uur aan content. Veronica had via haar website al enige tijd aangekondigd de uitzendrechten van UFC te hebben binnengehaald. Tot op heden waren deze gevechten te zien via FOX Sports.

MMA

UFC, ‘s werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie, viert dit jaar zijn 25ste verjaardag en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld.

UFC heeft twee uitverkochte shows in Nederland georganiseerd en is de thuisbasis van enkele van de beste Nederlandse atleten in vechtsporten, onder wie Alistair Overeem, Germaine de Randamie, Gokhan Saki, Siyar Bahadurzada en Stefan Struve.

“Geweldige aanvulling”

Bastiaan van Dalen, hoofd van de televisiezender zegt: “UFC is een geweldige aanvulling op ons huidige sportaanbod. We verheugen ons op deze speciale samenwerking. ” Eerder haalde de televisiezender de televisierechten van het kickboksen van GLORY binnen.

Supergevecht

Het eerste evenement dat bij Veronica te zien zal zijn, is een supergevecht tussen ‘flyweight’-kampioen en voormalig Olympisch gouden medaillewinnaar Henry Cejudo en ‘bantamgewicht’-kampioen TJ Dillashaw.

CEJUDO versus DILLASHAW wordt op zaterdag 19 januari live gestreamd via www.veronicatv.nl en is op maandag 21 januari om 23.00 uur te zien bij Veronica.