Vibe Radio breidt FM-dekking uit naar Arnhem

Sinds kort is Vibe Radio ook in de regio Arnhem te beluisteren via de FM. De radiozender is te horen op 89.6 MHz.

Vibe Radio

VIBE Radio begon in september vorig jaar met haar uitzendingen via Internet. Het format van de radiozender is ‘Dutch Urban’. “Hou je van Antoon, Flemming, Snelle, Tabitha, Metejoor of de Jeugd van Tegenwoordig? Join the Vibe! Vibe Radio richt zich met hoofdzakelijk ‘Dutch Urban’, op de doelgroep 10-35 jaar en jonge ouders. Uit eigen onderzoek blijkt dat er een enorme behoefte is aan dit genre. Wat naar voren komt is dat deze jonge doelgroep bekende hits van hun favoriete artiesten van nu wil horen, waar ook hun ouders de radio niet voor uitzetten“, aldus de radiozender.

DAB+

De radiozender is sinds begin oktober in de regio’s Friesland en Overijssel te beluisteren via DAB+. Sinds half november is de radiozender vrijwel landelijk te horen via DAB+ op kanaal 7D.

Amsterdam

Sinds november van het vorige jaar is de radiozender niet alleen via DAB+ en Internet te beluisteren maar in de regio Amsterdam ook via de FM (93.3 MHz). De radiozender maakt hiervoor gebruik van ethercapaciteit van Ujala Radio. Ujala Radio is sindsdien alleen nog via DAB+ en Internet te horen.

Arnhem

Vanaf nu is Vibe Radio ook te beluisteren in de regio Arnhem op de FM via 89.6 MHz. De radiozender maakt hiervoor gebruik van een frequentie die voorheen het signaal van RADIONL doorgaf. RADIONL blijft in de regio Arnhem te beluisteren via 95.5 MHz.