VIBE Radio in regio Amsterdam te beluisteren op FM

Vanaf woensdag 16 november is de radiozender VIBE Radio in de regio Amsterdam te beluisteren op de FM. De radiozender is vanaf dat moment te horen op 93.3 MHz. De radiozender is vanaf dat moment ook landelijk te horen via DAB+.

Ujala Radio

De radiozender gaat gebruik maken van de FM-frequentie van Ujala Radio. Ujala Radio is vanaf dat moment alleen te beluisteren via de digitale ether (DAB+). De dekking via DAB+ wordt daarbij ook uitgebreid. Naast de provincies Noord-Holland en Flevoland is de radiozender voor de Hindoestaanse gemeenschap vanaf dan ook te horen via DAB+ in Zuid-Holland en Zeeland.

VIBE Radio

VIBE Radior begon in september met haar uitzendingen via Internet. Het format van de nieuwe radiozender is ‘Dutch Urban’. “Hou je van Antoon, Flemming, Snelle, Tabitha, Metejoor of de Jeugd van Tegenwoordig? Join the Vibe! Vibe Radio richt zich met hoofdzakelijk ‘Dutch Urban’, op de doelgroep 10-35 jaar en jonge ouders. Uit eigen onderzoek blijkt dat er een enorme behoefte is aan dit genre. Wat naar voren komt is dat deze jonge doelgroep bekende hits van hun favoriete artiesten van nu wil horen, waar ook hun ouders de radio niet voor uitzetten“, aldus de radiozender.

DAB+

De radiozender is sinds begin oktober in de regio’s Friesland en Overijssel te beluisteren via DAB+. Vanaf woensdag 16 november is de radiozender vrijwel landelijk te horen via DAB+ op kanaal 7D.