Videoland gaat meer live-evenementen uitzenden

Videoland gaat meer live-evenementen uitzenden. Zo is 11 juni het concert van Guus Meeuwis live te zien via de streamingdienst van RTL Nederland.

‘Groots met een zachte G’

Op 11 juni is voor abonnees van Videoland het concert ‘Groots met een zachte G’ van Guus Meeuwis vanuit het Philips Stadion in Eindhoven live te zien op de streamingdienst. Voorheen was dit concert vaak te bekijken via Ziggo TV.

Sport

Ook gaat Videoland meer sportevenementen live uitzenden. Zo is de race ‘De 24 Uur van Le Mans’ op zaterdag 11 juni live te zien via Videoland. Vanaf augustus zijn de UEFA Champions League en Extreme E Championship. Daarnaast is de gehele programmering van alle RTL zenders ook live te volgen bij Videoland.

“Pionieren”

Ellen van den Berghe, Head of Content bij Videoland: “We blijven pionieren bij Videoland, zo kijken we altijd naar nieuwe proposities en functionaliteiten. Naast onze originals en internationale content kun je onze zenders live-, terug- en vooruitkijken. Daar voegen we nu ook live concerten en evenementen aan toe. Vanaf de eerste rij geniet je van de populairste live events. We starten met ‘Groots met een zachte G’, dit is al vele jaren een begrip, en er gaan nog veel meer events volgen. Wij gaan met deze registraties en live concerten bij Videoland bouwen aan een mooie nieuwe traditie.”

“Geweldig”

Guus Meeuwis: “Geweldig dat mijn Groots met een zachte G concert voor het eerst live bij Videoland te zien is. Kun je er om welke reden dan ook niet bij zijn in het Philips Stadion, dan kun je er op deze manier tóch bij zijn, waar dan ook in Nederland.”