videoland

Videoland gaat serie maken van boek ‘Lieve mama’

Videoland gaat een serie maken van het boek ‘Lieve mama’ van auteur Esther Verhoef. Dit heeft de streamingdienst van RTL bekend gemaakt.

Veel waardering

Sinds de verschijning van het boek in 2015 kon de bestseller op veel waardering van lezers rekenen. Zo won het boek de Gouden Strop 2016, werd het genomineerd voor de NS  Publieksprijs 2015 en de Hebban Crimezone Award 2015 en stond het op de longlist van De Diamanten Kogel 2016. Filmproducent Fiction Valley kocht de filmrechten. De serie zal in 2020 bij Videoland te zien zijn.

“Blij”

Auteur Esther Verhoef kan haar geluk niet op. Bij een foto op Instagram schrijft ze: “Ik mag het nu eindelijk vertellen: Lieve Mama wordt een televisieserie! Afgelopen zomer tekende ik het contract.

Over Lieve mama

Het boek Lieve mama gaat over verpleegkundige Helen en horecaondernemer Werner. Hun leven lijkt zorgeloos, totdat hun achttienjarige zoon zich laat omhalen een overval te plegen op hun huis. “Een horrorscenario ontvouwt zich op de bewuste avond. Maar al snel blijkt dat de nachtmerrie voor Helen nog maar pas is begonnen...”, aldus Videoland op haar website Het is nog niet bekend wanneer de serie in 2020 te zien is.

Judas

Onlangs verscheen een televisieserie van het boek Judas op de streamingdienst van RTL. Volgens RTL is deze verfilming een groot succes.

Sociale media:

https://www.instagram.com/p/BtAlqDwAxpM/?utm_source=ig_web_button_share_sheet