Voetbal: Achtste finales KNVB Beker live op radio en televisie

Deze week worden de achtste finales in de KNVB Beker gespeeld. De wedstrijden uit deze ronde zijn live te volgen via radio en/of televisie.

Achtste finales

In deze ronde van de KNVB Beker staan er acht wedstrijden op het programma waaronder PEC Zwolle – NEC, Willem II – RKC Waalwijk, PSV – VVV-Venlo, Fortuna Sittard – AZ, Fortuna Sittard – AZ en Feyenoord – Heracles Almelo. De wedstrijden zijn live te volgen via radio en/of televisie.

FOX Sports

Sportzender FOX Sports bezit de live rechten voor het uitzenden van de wedstrijden uit de KNVB Beker. FOX Sports zal vrijwel alle wedstrijden live op televisie brengen. Zo staan vanavond de wedstrijden PEC Zwolle – NEC en Willem II – RKC Waalwijk op stapel bij de sportzender. Woensdagavond zijn PSV – VVV-Venlo en FC Twente – Ajax live te zien. Donderdag zijn de wedstrijden VVSB – Roda JC en Feyenoord – Heracles live te zien. Van de overige wedstrijden worden uitgebreide samenvattingen uitgezonden.

Veronica

Veronica brengt op televisie de komende drie dagen elke avond rond 23.00 uur samenvattingen van de gespeelde wedstrijden. Op donderdag 21 december is tevens de loting voor de komende speelronde te zien bij de televisiezender.

NPO Radio 1

Diverse bekerwedstrijden zijn ook live te volgen op de radio bij NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken van de NOS en EO. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radiozenders

Naast de landelijke radiozenders doen ook diverse regionale radiozenders verslag van de bekerwedstrijden. Zo hebben onder andere NH en Radio Rijnmond extra sportuitzendingen gepland om de clubs uit de regio te volgen. Ook een aantal lokale omroepen hebben extra sportprogramma’s geprogrammeerd om de lokale clubs in de beker te volgen.