Voetbal in de Eredivisie hervat

voetbalNa een weekend “rust” in verband met kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal voor het WK-voetbal in 2014 gaat het voetbal in de Eredivisie weer van start. Eredivisie Live en de NOS besteden hier weer veel aandacht aan.

Zaterdagavond wordt er weer gevoetbald in de Eredivisie met de wedstrijden Ajax – RKC Waalwijk (live op Eredivisie Live 1 vanaf 18.45 uur). Vanaf 19.45 uur zijn de wedstrijden Willem II – FC Twente (Eredivisie Live 2), sc Heerenveen – ADO Den Haag (Eredivisie Live 3) en VVV Venlo – NEC (Eredivisie Live 4) te zien. De voetbalavond wordt afgesloten met de wedstrijd Feyenoord – PEC Zwolle (Eredivisie Live 1). Om 22.35 zijn de samenvattingen van deze wedstrijden te zien bij de NOS in Studio Sport op Nederland 1.

Zondag begint om 12.30 uur de wedstrijd Heracles Almelo – NAC Breda (Eredivisie Live 1) met daarna gevolgd door de wedstrijden FC Utrecht – PSV, AZ-Roda JC en om 16.30 uur FC Groningen – Vitesse. De samenvattingen hiervan zijn te zien (met het bord op schoot) om 19.00 uur op Nederland 1 in Studio Sport. Het analyseprogramma Studio Voetbal is vanaf 22.15 uur te zien op dezelfde zender.

Eredivisie Live GO
Alle wedstrijden uit de Eredivisie zijn ook live te volgen op tablets en smartphones met de dienst Eredivisie Live GO. Via deze dienst zijn de wedstrijden ook on-demand te bekijken. Deze dienst is voor abonnees van kabelaar Ziggo gratis. De afgelopen weken was de dienst voor Ziggo-abonnees niet beschikbaar in verband met een storing. Deze problemen zijn nu opgelost. Ziggo-abonnees met een abonnement op Eredivisie Live kunnen inloggen op Eredivisie Live GO via: https://mijn.eredivisielive.nl/inloggen/ziggo