Voetbal: Johan Cruijff Schaal live op radio, televisie en Internet

Het nieuwe voetbalseizoen wordt traditioneel afgetrapt met de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Dit jaar gaat de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV. De wedstrijd is live te volgen via televisie, radio en Internet.

Johan Cruijff Schaal, genoemd naar de bekende voetballer die dit jaar is overleden, is de eerste te winnen prijs van het nieuwe seizoen. De kampioen van de Eredivisie komt hierbij uit tegen de winnaar van de KNVB Beker. Dat zijn respectievelijk PSV en Feyenoord. Beide clubs treffen elkaar in de Amsterdam ArenA.

SBS6

Op televisie zendt SBS6 de wedstrijd live uit. Wytse van der Goot presenteert deze uitzending en John Heitinga schuift bij hem aan voor de wedstrijdanalyse. Het commentaar bij het duel komt van Leo Oldenburger. De voorbeschouwing begint om 17.30 uur, de wedstrijd om 18.00 uur. Ook betaalzender FOX Sports zendt de wedstrijd live uit
via FOX Sports 1

Internet

Online is de wedstrijd te volgen bij NUsport van NU.nl. Meer informatie is te vinden op de website van NUsport. http://www.nu.nl/sport

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 is een live-verslag te horen van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal in het programma Sportzomer 2016. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Jeroen Elshoff en Frank Wielaard. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

Op de regionale omroep Radio Rijnmond is ook een live verslag te horen van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. De wedstrijd en eventuele huldiging van Feyenoord zijn zondagavond live te volgen op Radio Rijnmond. Aansluitend is er om 21:15 uur een aflevering van FC Rijnmond, met Jan Boskamp en Emile Schelvis als gasten op TV Rijnmond. Radio Rijnmond is te beluiteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.