Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

Voetbal: Oefeninterland Portugal-Nederland live op radio en tv

Vanavond wordt de oefeninterland Portugal-Nederland gespeeld in het Zwitserse Genève. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Oefenwedstrijd

Drie dagen na het duel met Engeland speelt Oranje vandaag ook nog een oefenduel tegen Portugal. Het duel Portugal – Nederland zal gespeeld worden in het Zwitserse Genève, waar de Portugezen momenteel op trainingskamp zijn.

Oranje verloor onder leiding van Ronald Koeman de wedstrijd tegen Engeland met 0-1 in de Amsterdam Arena. Wellicht wordt vanavond in Stade de Genève de eerste overwinning geboekt onder leiding van Koeman. De wedstrijd is vanaf 20.30 uur live te volgen op radio en televisie.

Veronica

De wedstrijd Portugal-Nederland is live te volgen via Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.00 uur op de televisiezender. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien bij Veronica op de wedstrijd.

FOX Sports

De wedstrijd Portugal-Nederland is ook live te volgen via betaalzender FOX Sports. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.00 uur op FOX Sports Eredivisie 1. FOX Sports 1 is bij diverse aanbieders zoals Canal Digitaal, Delta en T-Mobile Thuis in het basispakket opgenomen.

NPO Radio 1

Via de radio is er een live verslag van de wedstrijd te volgen via Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Voetbal Inside

Het televisieprogramma Voetbal Inside, dat normaal op maandagavond is te zien vervalt. Het voetbalprogramma is nu morgen, dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 7.