Voetbal: Oefenwedstrijd Nederland-Ivoorkust live op radio, tv en Internet

Vanavond speelt het Nederlands elftal een oefenwedstrijd tegen Ivoorkust. De wedstrijd is live te volgen op radio, televisie en Internet.

Oefenwedstrijden

Afgelopen woensdag won Oranje nog een oefenwedstrijd tegen Marokko met 2-1. Vanavond staat in de Rotterdamse Kuip een oefenduel tegen Ivoorkust op het programma. Aanstaande vrijdag moet het Nederlands elftal een kwalificatiewedstrijd spelen tegen Luxemburg voor het Wereldkampioenschap in Rusland in 2018. Deze wedstrijd wordt vrijdag eveneens in de Rotterdamse Kuip gespeeld.

SBS6

De oefenwedstrijd Nederland-Ivoorkust is live te volgen op SBS6. De uitzending op deze televisiezender begint om 19.00 uur, de wedstrijd begint om 19.30 uur. De presentatie in handen van Toine van Peperstraten.

De analytici zijn dan John Heitinga en Jan Boskamp. Wytse van der Goot is op beide avonden de commentator en verslaggever. Op Internet wordt de wedstrijd uitgezonden door NUsport.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd te volgen in een extra lange uitzending van NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. Het commentaar vanuit de Rotterdamse Kuip komt van Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter.

De uitzending van NOS Langs de Lijn begint al om 14.00 uur en duurt tot 23.00 uur. NPO Radio 1 is te ontvangen in heel Nederland via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.