Voetbal: Wedstrijd België-Nederland live op radio en televisie

Vanavond wordt de vriendschappelijke wedstrijd voetbalwedstrijd gespeeld België-Nederland. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Buren

Nadat Oranje afgelopen zaterdag in de Nations League verrassend wist te winnen van Duitsland met 3-0 staat vanavond een vriendschappelijk duel met de andere buurman op het programma. De ‘Derby der Lage Landen’ wordt voor de 127e keer gespeeld.

Van Dijk

Oranjecaptain Virgil van Dijk reist niet met het Nederlands elftal naar België. De Liverpool-verdediger heeft nog last van een ribblessure die hij vorige maand opliep in de competitiewedstrijd van zijn club tegen Southampton.

De wedstrijd wordt gespeeld in het Koning Boudewijnstadion in Brussel en begint om 20.45 uur. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie bij de NOS

NPO 1

De wedstrijd wordt vanavond live uitgezonden op NPO 1. De voorbeschouwing begint om 20.25 uur en de wedstrijd om 20.45 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien op NPO 1. De wedstrijd is ook live te bekijken via Internet.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd te volgen via Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is landelijk te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.