Voetbalprogramma Veronica Inside trapt af op Veronica

Vanavond, vrijdagavond 10 augustus, is de eerste aflevering te zien van het nieuwe voetbalprogramma Veronica Inside met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp .

“Ongezouten mening”

Volgens Veronica verandert er in het nieuwe programma weinig ten opzichte van het programma dat het trio had op RTL7: Voetbal Inside. Sportjournalist Valentijn Driessen, van De Telegraaf, is deze eerste aflevering te gast. Samen blikken ze vooruit op de eerste ronde in de Eredivisie en bespreken alle transfers. Maar ook over zaken buiten het voetbal geven de mannen hun ongezouten mening.

Transfer

In maart van dit jaar kondigden Wilfred, Johan en René hun eigen transfer van RTL7 naar Veronica aan, waar zij een contract hebben getekend voor vier jaar. In de vertrouwde opstelling bespreken Wilfred, Johan, René en wisselende gasten (zoals Hans Kraay jr, Jan Boskamp, Bas Nijhuis en Herman Brusselmans) het komende seizoen alle ontwikkelingen op de (inter)nationale voetbalvelden.

Veranderingen

Er zijn wel enkele veranderingen in het programma Veronica Inside ten opzichte van Voetbal Inside. Het decor heeft een andere kleur gekregen en de muziek tijdens de uitzending wordt afwisselend verzorgd door Danny Vera of The Clarks. Daarnaast is Dennis Schouten aangetrokken als verslaggever voor het televisieprogramma.Schouten is nu actief als verslaggever voor Powned. Het programma duurt op Veronica ook twee uur in plaats van 1,5 uur zoals op RTL 7 voorheen.

Elke maandag en vrijdag

Veronica Inside wordt geproduceerd door Talpa en mede mogelijk gemaakt door Bavaria en TOTO. Veronica Inside is vanaf 10 augustus elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien, bij Veronica.

Voetbal Inside

Overigens betekent het vertrek van Wilfred, Johan en René bij RTL 7 niet het einde van het programma Voetbal Inside. Zo worden de wedstrijden van de Europa League uitgezonden onder de naam Voetbal Inside. Daarnaast zou RTL plannen hebben om weer een talkshow te starten onder deze naam.

Sociale media: