Voetbaltopper Ajax-PSV live op radio en televisie

De topper in de Eredivisie tussen Ajax en PSV is vanmiddag live te volgen op radio en televisie.

Nummer 3 en 4

De Eredivisie sluit 2016 met de wedstrijd tussen Ajax uit Amsterdam en PSV uit Eindhoven. De wedstrijd tussen de nummer 3 en 4 van de Eredivisie begint om 16.45 uur. Ajax staat drie punten voor op PSV en zal de club uit Eindhoven er dus alles aan doen om de wedstrijd vanmiddag te winnen.

Ajax werd deze week uit het toernooi om de KNVB Beker gegooid door Cambuur Leeuwarden, dat uitkomt in de Jupiler League. PSV was in de vorige ronde van het bekertoernooi al uitgeschakeld.

FOX Sports

De wedstrijd tussen Ajax en PSV is vanmiddag live te zien bij de betaalzender FOX Sports. De wedstrijd is vanaf 16.45 uur live te zien op FOX Sports Eredivise 1. Na afloop is er een nabeschouwing in het programma Eredivisie op Zondag.

NPO Radio 1

De wedstrijd is op de radio live te volgen via NPO Radio 1 in het programma ‘NOS Langs de Lijn’. De uitzending duurt vanavond tot 20.00 uur. Het verslag van de wedstrijd vanuit de Amsterdam Arena is in handen van Andy Houtkamp en Frank Wielaard. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NPO 1

Een samenvatting van de topper in de Eredivisie is vanaf 19.00 uur te zien bij NOS Studio Sport op NPO 1. In dit programma zijn ook samenvattingen van alle andere wedstrijden uit de Eredivisie te zien. NPO 1 is ook live te volgen via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.