Voorlaatste speelronde Eredivisie live te volgen op radio en televisie

Vanmiddag wordt de voorlaatste speelronde van de Eredivisie gespeeld. Alle wedstrijden beginnen om 14.30 uur en zijn live te volgen op radio en televisie.

Voorlaatste speelronde

Het Eredivisie-seizoen 2017/2018 zit er bijna op. Er moeten nog twee speelronde afgewerkt worden waarin nog moet worden beslist welke clubs een ticket voor play-offs richting Europees voetbal krijgen.

Ook moet nog duidelijk worden welke club er gaat degraderen en welke clubs nacompetitie moeten spelen voor behoud in de Eredivisie. De kampioen is in ieder geval al bekend: PSV. Alle wedstrijden zijn vanmiddag live te volgen op radio en televisie vanaf 14.30 uur.

FOX Sports

FOX Sports zendt vanmiddag negen wedstrijden live uit via haar reguliere televisiekanalen en extra online kanalen. Op FOX Sports Eredivisie 1 is een schakelprogramma te zien waarin alle hoogtepunten van de negen wedstrijden worden uitgezonden.

Op FOX Sports 3,5 en 6 zijn de volledige wedstrijden van de top vier uit de Eredivisie te zien. Daarnaast worden er extra online kanalen ingezet die kunnen worden bekeken via de online dienst FOX Sport GO.

FOX Sports GO

FOX Sports GO is beschikbaar voor FOX Sports-abonnees op Internet, de app op smartphone of tablet en Apple TV. “Vanwege de populariteit van FOX Sports GO is het belangrijk om op tijd in te loggen”, aldus FOX Sports. Een overzicht van de wedstrijd per zender vind je hier.

Dagpas

Liefhebbers die geen abonnee zijn van FOX Sports kunnen via bijvoorbeeld hun provider Ziggo of KPN een dagpas bestellen.

NPO Radio 1

Op de radio kan de voorlaatste speelronde van de Eredivisie gevolgd worden via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. Het sportprogramma heeft verslaggevers bij alle wedstrijden die vanmiddag gespeeld worden in de Eredivisie. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radiozenders

Daarnaast besteden ook diverse regionale radiozenders aandacht aan deze speelronde van de Eredivisie. Dit is onder andere het geval bij Omroep West, Radio Rijnmond, NH Radio en RTV Oost. Deze radiozenders zijn te beluisteren in delen van Nederland via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.