Voorronde Champions League: Ajax-Standard Luik live op Ziggo Sport

De wedstrijd Ajax-Standard Luik in de derde voorronde van de Champions League is vanavond live te volgen via Ziggo Sport. Ajax-fans die geen abonnement hebben op Ziggo Sport hoeven zich geen zorgen te maken: de sportzender is voor iedereen gratis te zien vanavond. Op de radio is de wedstrijd te volgen via NPO Radio 1.

Volgende ronde

Ajax speelde vorige week in Luik tegen Standard Luik met 2-2 gelijk tegen de Belgische ploeg. Ajax verspeelde hiermee een voorsprong van 2-0. In eigen huis moet Ajax vanavond winnen om de volgende ronde te bereiken. De wedstrijd begint vanaf om 20.30 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Ziggo Sport

De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.00 uur. Het duel zelf begint om 20.30 uur en is voor Ziggo-klanten live te zien op Ziggo Sport, kanaal 14. Bij de overige providers is Ziggo Sport Select eenmalig gratis beschikbaar.

Gratis

Normaal maakt Ziggo Sport Select onderdeel uit van een premium abonnement van de sportzender Ziggo Sport Totaal. Voor de gelegenheid is de sportzender Ziggo Sport Select voor iedereen beschikbaar. Een overzicht van de kanaal nummers vind je hier.

Volgende ronde

Mocht Ajax over twee wedstrijden winnen van Standard Luik, dan speelt de club uit Amsterdam play-offs tegen de winnaar van Dynamo Kiev – Slavia Praag voor een plek in de groepsfase UEFA Champions League. De thuiswedstrijd van de play-offs is woensdag 22 augustus, de return volgt op dinsdag 28 augustus. Beide duels beginnen om 21:00 uur.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd tussen Ajax en Standard Luik vanaf 20.30 uur live te volgen via Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.