VPRO lanceert gratis media-app: VPRO Koos

De VPRO heeft vandaag een nieuwe app gelanceerd onder de naam VPRO Koos. De app is vanaf vandaag beschikbaar voor smartphone en tablet. De nieuwe gratis media-app van de publieke omroep serveert elke dag om 08.00 uur vijf tips om te lezen, kijken of luisteren. De app is momenteel al beschikbaar voor iOS en binnenkort ook voor Android.

Tips

Met de tips wijst de nieuwe app de weg in het overweldigende aanbod dat vandaag de dag onze media-consumptie kenmerkt. “VPRO Koos vist de parels op en brengt ze ’s morgens overzichtelijk bijeen. Alle tips, van documentaires tot grappige gifjes of van opmerkelijke artikelen tot podcasts, zijn direct binnen de app te bekijken of te beluisteren.”, aldus de omroep in een persbericht.

FOMO

‘Koos speelt in op een behoefte die voortkomt uit een hedendaags probleem: Fear Of Missing Out (FOMO). Er is zo’n immens aanbod dat je niet meer weet hoe en wat je dan moet kiezen. Met deze app brengen we je ’s morgens op een presenteerblaadje wat je volgens ons niet moet missen’, aldus Hugo Blom, hoofdredacteur VPRO Gids.

Gids

Voor wie behalve het beste uit het media-aanbod nog meer wil, biedt de applicatie ook een overzichtelijke en volledige radio- en televisiegids met links naar extra informatie.

VPRO Koos is gratis te downloaden voor iOS en binnenkort voor Android. Meer informatie via: vpro.nl/koos

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.