Wedstrijd Feyenoord – PSV live op radio en televisie

De voetbaltopper in de Eredivisie tussen Feyenoord en PSV is vandaag live te volgen op radio en televisie. De aftrap is om 14.30 uur in de Rotterdamse Kuip.

Belangrijk duel

Feyenoord staat momenteel aan kop in de Eredivisie en PSV staat op een derde positie met 8 punten verschil. Ajax staat momenteel op een tweede positie met 5 punten achterstand op de club uit Rotterdam. Het is dus voor Feyenoord van belang om de wedstrijd tegen PSV te winnen om de marge met Ajax in stand te houden of zelfs de vergroten. PSV moet er alles aan doen om de achterstand op de koploper niet nog groter te laten worden en zal dus willen winnen.

FOX Sports

De wedstrijd is vanaf 14.30 uur te zien op FOX Sports Eredivisie 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd is vanaf 14.00 uur te zien op Fox Sports Eredivisie 5. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de wedstrijd.

Virtuele beelden

Naast de reguliere tv-registratie brengt FOX Sports de Eredivisie topper Feyenoord – PSV ook met een virtuele camera. De virtuele wedstrijdbeelden zijn online live te bekijken op FOX Sports 7 en tijdens analyses in het tv-programma ‘Dit was het weekend’ op FOX Sports 1. Deze online uitzending is ook te zien via een simulcast op het sociale videoplatform Twitch.

NPO Radio 1

De wedstrijd uit de Rotterdamse Kuip is zondag ook live te volgen op de radio. In het programma NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 doen Arman Avsaroglu en Andy Houtkamp vanaf 14.30 uur verslag vanuit Rotterdam. In het programma is ook aandacht voor de andere wedstrijden uit de Eredivisie. NPO Radio 1 is landelijk te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

Bij Radio Rijnmond is de wedstrijd Feyenoord-PSV integraal te volgen in het programma ‘Rijnmond Sport’ De uitzending begint om 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Sinclair Bischop en Dennis van Eersel doen voor de regionale omroep live verslag uit de Kuip. Radio Rijnmond is te ontvangen in de regio Zuid-Holland via FM en DAB+, landelijk via vrijwel alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Samenvatting

Vanaf 19.00 uur is op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien van de wedstrijd in het programma NOS Studio Sport. In deze uitzending ook aandacht voor alle andere wedstrijden die in dit weekeinde gespeel zijn in de Eredivisie.