Wintertests Formule 1 te volgen via F1 TV Pro en Ziggo Sport

Vandaag zijn de Formule 1-teams in Barcelona begonnen aan hun eerste testritten met de nieuwe bolides. Deze wintertests zijn te volgen via Ziggo Sport en F1 TV Pro.

Wintertest

Na een korte winterstop bereiden de Formule 1-teams zich weer voor op het nieuwe raceseizoen. De nieuwe Formule 1-bolides zoeken deze week voor het eerst het asfalt op voor de wintertests in Barcelona. Ook de Nederlander Max Verstappen zal in Barcelona gaan testen met zijn nieuwe Red Bull-auto voorzien van Honda-motor. Vandaag heeft de Nederlander de eerste rondes al afgelegd. De testritten zijn te volgen via F1 TV Pro en Ziggo Sport.

F1 TV Pro

Sinds vandaag is de dienst F1 TV Pro beschikbaar in Nederland. Met de app, die samen met Ziggo in Nederland op de markt is gebracht, kunnen onder andere de races live en on demand worden bekeken. Daarnaast is het mogelijk van elke coureur on-board camerabeelden te bekijken.

Ook de testritten in Barcelona zijn live te volgen via deze dienst. Een abonnement op de dienst kost 7,99 euro per maand of 64,99 euro per jaar. Het is nog niet mogelijk om de races via Chromecast of Apple Airplay naar je tv te streamen. Meer informatie op de website van de dienst.

Ziggo Sport

Sportzender Ziggo Sport zendt de testen in Barcelona niet live uit. Wel is er elke avond rond 21.30 uur een F1 Testjournaal te bekijken via het Youtube-kanaal van de sportzender. Jack Plooij en Olav Mol geven elke avond een update over de belangrijkste gebeurtenissen van die dag op Barcelona.

Sociale media: