WK Darts BDO Lakeside live te volgen via Eurosport

Vandaag begint het WK Darts van de dartsbond BDO in het Engelse Frimley Green. Het evenement is in Nederland live te volgen via Eurosport.

BDO

Bij de dartsbond BDO zijn darters als Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen hun carrière begonnen. Zij spelen nu echter voor een andere dartsbond, de PDC (Professional Darts Corporation).Michael van Gerwen werd afgelopen dinsdag nog wereldkampioen bij de dartsbond PDC.  Aan het WK van de BDO doen ook dit jaar veel Nederlanders mee.

Nederlanders

Voor Nederland komen dit jaar onder andere Derk Telnekes, Wesley Harms, Richard Veenstra, Wouter Vaes, Willem Mandigers en Chris Landman uit. Het toernooi kent ook een WK voor vrouwen. Hier komen onder andere de Nederlanders Aileen de Graaf en Sharon Prins uit.

Eurosport

De voorgaande twee jaren was het toernooi in Nederland alleen te volgen via Youtube. De BDO heeft echter een deal gesloten met Eurosport waardoor het evenement weer via deze sportzender in Nederland is te zien. Vanavond beginnen de uitzendingen op Eurosport 1 rond 20.00 uur.

Via de Eurosport Player is het toernooi al vanaf 14.00 uur te zien. Ook de overige avonden is er veel darts te zien op Eurosport 1. Alle wedstrijden zijn sowieso te volgen via de Eurosport Player.

Het toernooi duurt tot volgende week zondag. Informatie over het toernooi vind je hier.